به گزارش قدس آنلاین رضا گلدوزیان در نشست خبری گفت: از ابتدای سال رشد ٢٠ درصدی ورزشکاران بیمه شده در هیأت پزشکی ورزشی ۹۷ تاکنون ۵۲ هزار و پنجاه و هفت ورزشکار در سامانه آنلاین هیأت ثبت نام کردند که از این تعداد ۱۷ هزار و ششصد و پنجاه و یک ورزشکار خانم و ۳۴ هزار و چهارصد و شش ورزشکار مرد هستند.
وی ادامه داد: "ستاد نظارت بر اماکن ورزشی خراسان رضوی یکی از قوی ترین ستادهای کشور است و معاون دادستان استان نیز با عضویت در این ستاد بر فعالیت و نظارت ما کمک شایانی کرده است".
رئیس هیات پزشکی و ورزشی استان تصریح کرد: هیات پزشکی ورزشی درآمد ندارد و تنها از صدور کارت های ورزشی مبلغی به حساب فدراسیون واریز میشود و از مبلغ کل آن ۳۵ درصد به استان برمیگردد، این مبلغ صرف شهرستان ها، بخش نظارت، تجهیز کیف پزشکی شهرستان ها و هزینه های پژوهشی می شود.
وی همچنین درباره امکانات و تجهیزات این هیات گفت: تجهیزات پزشکی هیات پزشکی خراسان رضوی از فدراسیون بیشتر است و تنها هیاتی هستیم که به ملیپ وشان و بازیکنان لیگ های برتر خدمات رایگان ارائه می دهد و ریالی از آنها دریافت نمی کند.
گلدوزیان از انجام آزمایش دوپینگ ورزشکاران هم خبر داد و گفت: از ابتدای امسال تا کنون دو ورزشکار در رشته فوتبال را مورد آزمایش قرار دادیم هیات تنها وظیفه گرفتن آزمایش را به عهده دارد و نتیجه آن به ورزشکار و فدراسیون مربوطه اعلام میشود تا پیگیری های لازم صورت گیرد.
رئیس هیات پزشکی ورزشی خراسان رضوی ادامه داد: مشاوران حقوقی در هیئت حضور دارند که درباره قوانین و مقررات به مدیران مجموعه های ورزشی مشاوره ارائه دهند اگر مجموعه ای تخلف کند یا بیمه مسئولیت مدنی و ورزشی نداشته باشد منجر به جریمه و گاهی تعطیلی و ابطال مجوز فعالیت آن می شود.
وی افزود: رشته های فوتبال، بازیهای بومی و محلی و ورزش های همگانی به ترتیب با ١٠ هزار و ۳۲۶ نفر، شش هزار و ۹۳۹ نفر و سه هزار و ۹۰۹ نفر نفر بیشترین آمار ثبت شده در هیأت پزشکی ورزشی را دارند.
گلدوزیان برگزاری دوره های تیپینگ، امدادگر ورزشی، ورزش در دوران بارداری، ماساژ درمانی و ورزش در آب را از جمله برنامه های آموزشی هیأت پزشکی ورزشی برشمرد.
نظر شما